">

Eetcafé ‘de Driesprong’ in Buren heeft als absoluut eerste bedrijf, de op Ameland gekweekte meerval op de menukaart gezet.

Dat is al weer wat jaren geleden maar tot op heden is het recept strikt geheim gebleven. Ondanks aandringen van velen waaronder de meervalkwekers van ’t Nylân zelf.

Je moet deze heerlijke vis echt zelf gaan proeven bij ‘de Driesprong’ in het hart van Buren. Je kunt er ook genieten van echt Amelander lamsvlees. De Amelander lammeren grazen op de zilte weiden en hebben daardoor een bijzondere en echt unieke smaak. Dorpsslager Dennis Ytsma levert dit unieke lamsvlees. Ook de biefstuk op de menukaart van ‘de Driesprong’, komt van deze ambachtelijke slager.

Het zijn de overheerlijke Amelander producten, zoals de Amelander mosterd, forel, honing, kaas en ijs die de menu- en de lunchkaart van ‘de Driesprong’ zo bijzonder maken.

Eetcafé ‘de Driesprong’ laat je genieten van de smaak van Ameland. Alle gerechten worden vers bereid zoals het eiland het bedoeld heeft.

4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg6vpva.png2amelanderhistorie.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all