">

Weet je: nu na de Amelander herfstvakantie verwonder me ik er over dat het op Ameland zo schoon is binnen en buiten de dorpen in vergelijking tot andere plaatsen of eilanden.

Alleen jammer dat sommige etablissementshouders ‘s avonds niet even de bierviltjes en andere rommel opruimen rondom hun uitspanning. Het is vaak maar een werkje van een paar minuten.

Met de webcam van de VVV kun je het strand van Buren bekijken; leuke bezigheid, vooral in de zomer.

Woon je in Zandvoort of ga je in Zandvoort naar het strand dan moet je vaak zoeken om een plekje voor je handdoek. Gelukkig is er op Ameland
nog voldoende ruimte voor iedereen.

Aan weerskanten van de strandovergangen heb je minder ruimte, ben je mobiel genoeg om iets verder te lopen dan heb je het strand vrijwel voor je alleen.

Wat dit jaar verder opviel was dat de mensen keurig gekleed waren in zwembroek, zwempak, bikini of korte broek. Zelfs de kinderen liepen er netjes bij.

Medewerkers van de buitendienst wat hebben jullie weer goed je best gedaan om het strand, de paden, de wegen, de dorpen en de bermen netjes te onderhouden. Bedankt voor jullie inzet het was een genoegen om van jullie werk te genieten.

Badgasten, het was net een modeshow.

Jullie allemaal hartelijk bedankt.

Jits Hannema, oktober 2013

3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg6vpva.png7bg-logo1-1.gif2amelanderhistorie.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all