BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

De Afslag Wonen

De afslag Wonen is de meest complete woonwinkel van Ameland. Alles op het gebied van wonen vind je in het gezellige centrum van Nes. Van complete inrichtingen tot aan leuke accessoires. De Afslag Wonen (sinds mei 2012) is een winkel waar een ziel in zit, op een plek bol van dorpshistorie. Ooit was dit het bedrijvige middelpunt van de visafslag. Nu is dit het domein van Jenny. De trotse schatbewaarder die vooral graag zichzelf is. Zo geeft ze haar zaak iets genoeglijks en creëert een setting die tegen het “landelijk moderne” schurkt. Altijd overgoten met een flinke eilandsaus, want De Afslag ademt Ameland. Het eiland is haar onuitputtelijke bron van inspiratie.

Jenny Kienstra-van der Mark (1967) is een gepassioneerd ondernemer met een respectabele cv. Ze heeft papieren op zak van de Mode- en Kledingopleiding, Kunstacademie Minerva en ondertussen gepokt en gemazeld in de detailhandel. Als 15-jarige liep ze stage bij een stoffenzaak in Drachten. Nadien wist de geboren Friezin het al: “Ik wil later ook een eigen winkel.”
De Afslag Wonen kenmerkt zich door een enorme diversiteit. Toch straalt het geheel harmonie uit. Dat komt omdat iJenny altijd op zoek is naar het mooiste. Dát geeft De Afslag een eigen gezicht.


De Afslag Wonen

Reeweg 34, Nes
Telefoon: 0519-251350

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier