BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Filmset Penny’s Shadow

Rondkijken op de filmset van Penny Shadow is nu echt mogelijk. Op vakantie- en zorgboerderij ‘de Lange Dunen’ in Ballum is de volledige filmset nagebouwd zoals die tijdens de opnames van de film is gebruikt.

Ingrid Kamminga en haar dochter Jildou vertellen tijdens de rondleiding enthousiast over de opnames, hun eigen inbreng, hoe de film werd gemaakt en op welke locaties zoal is gefilmd. Ook de stallen waar de paarden tijdens de opnamen werden gehuisvest zijn aanwezig. Doordat het geheel is overdekt is het een prima ‘slechtweer attractie’. 

Voor data rondleiding zie agenda.


Vakantie- en zorgboerderij 'de Lange Dunen'

Pietj Miedeweg 1, Ballum
Telefoon: 0519-556677
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inhoud van de film Penny’s Shadow

Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland. Tess neemt ook haar eigenwijze pony Rakker mee. Ze verblijven op de kampeerboerderij van de zeventienjarige Kai en zijn vader. Kai's moeder is jaren geleden overleden bij een ongeluk met haar geliefde paard Shadow. De zwarte hengst heeft het overleefd, maar is zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. Kai zag het ongeluk gebeuren en heeft daardoor een moeilijke band met het paard. Lisa is ervan overtuigd dat ze kan helpen met Shadow, maar Kai wil hier niets van weten. Ze besluit om in het geheim toch het paard te gaan trainen en hem weer vertrouwen in mensen te geven.


De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier