BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Wijnen van Egbert

Wijnen van Egbert biedt u een ruim assortiment kwaliteitswijnen met veelal een biologische keurmerk, wijnen met een verhaal en uit de hele wereld. Naast de verkoop van wijnen verzorg ik ook workshops, wijnproeverijen op ieder gewenste locatie en geef ik u advies over welke wijnen het beste uw gerecht begeleiden.

Als sommelier/Maître d’hotel werkte Egbert bij verschillende gerenommeerde restaurants op Ameland zoals Amjaad en Hotel Nobel. Met deze ervaring organiseer ik wijnproeverijen voor zowel de zakelijke- als de particulier markt.

Een wijnproeverij is gezellig en leerzaam. Wijnproeven en wijn staan centraal. De wijnproeverijen vinden plaats in diverse horecabedrijven, maar kan ook op ieder gewenste locatie op Ameland.

De proeverij begint met een korte introductie, een uitleg over wijn en het proeven en benoemen van wijn. Je proeft een achttal verschillende wijnen, dit aantal kan aangepast worden naar keuze. Op een ontspannende wijze worden wijnen duidelijk en helder toegelicht. Mocht u een proeverij bij een horeca gelegenheid willen bijwonen dan zorgen zij voor een bijpassend hapje op tafel om de wijnen te begeleiden. Als u met zo’n wijnproeverij mee wilt doen dan zitten er maximaal 12 mensen aan de proeftafel, vol=vol! Met wijn wordt het altijd gezellig en dat combineren we met leerzame feiten, achtergrond informatie over de wijnen, de wijnhuizen en de wijnmakers.

Het is ook mogelijk om een wijnproeverij bij u thuis of op uw vakantieadres te organiseren. Alle spullen zoals wijnglazen, wijnen, proefformulieren worden meegenomen.


Wijnen van Egbert

J.W. Burgerstraat 10, Hollum
Telefoon: 06-10089797

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2023
Uitkomstdata 2023

Disclaimer

Contactformulier