BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Brasserie Qurios

Na een dagje strand genieten van een heerlijk, vers bereid diner. Op vakantiepark Qurios Ameland kan dat gewoon in onze eigen brasserie. Onze chef bereidt dagelijks de heerlijkste gerechten. Voor diner (à la carte) kun je in onze brasserie terecht, de openingstijden zijn afhankelijk van het seizoen. Geen zin om te koken maar ook niet om de deur uit te gaan? In onze Take-Away bereiden we heerlijke home made pizza’s en lekker stevige burgers.

De Brasserie
In onze Qurios Brasserie op Ameland kun je terecht voor een heerlijk diner. Ga voor lekkere kleine hapjes of een uitgebreide maaltijd met voor-, hoofd- en nagerecht. Ook kun je genieten van alleen een kopje koffie of een supergezonde smoothie, zowel binnen als buiten op ons ruime terras. We hebben een wisselend menu met seizoensgebonden producten. Lekker én duurzaam: daar houden we van.

Take Away
Voeten op de bank, wijntje erbij en absoluut geen zin om te koken. No problemo, wij koken voor je! Het enige wat jij hoeft te doen is het even afhalen en je voeten daarna weer op de bank leggen.


 

Brasserie Qurios

Oranjeweg 42-b, Hollum
Telefoon: 0519-542209
E-mail: info@Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Lid van het Amelands Proddukt 

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier