BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Klimpark Ameland

Kom bij ons de meest spectaculaire en hoogste activiteiten van Ameland beleven! Ons klimpark ligt in het recreatiegebied ‘De Vleijen’. Je kan de 14 meter hoge starttoren bijna niet missen! Kom je bij ons klimmen, dan krijg je eerst een complete klimuitrusting en een duidelijke veiligheidsinstructie. Na even kort oefenen gaan we direct de lucht in. We hebben twee niveaus. Een van 3 meter hoogte en nog een van maar liefst van 6 meter hoog met de meest spectaculaire hindernissen. Durf jij de uitdaging aan?!

Naast onze hoogteparcoursen hebben we ook een multifunctionele starttoren. Vanuit deze toren is het mogelijk allerlei leuke en extreme activiteiten te doen. Denk hierbij aan wandklimmen, abseilen, de mega-spannende ‘trust-fall’ en natuurlijk onze mega-lange zipline!!

Je krijgt bij Klimpark Ameland de kans om het hoogteparcours te boeken of alle activiteiten aan de starttoren. Ben je echt een fanatieke klimmer dan kun je natuurlijk ook alles boeken!

Om je dag helemaal af te maken is ons klimpark helemaal gethematiseerd in een Hawaii thema dus neem na een lange dag klimmen gerust plaats in onze hangmatjes of zitzakken! Natuurlijk ook lekker voor degenen die niet klimmen en alleen maar komen kijken! Klim Ameland is iets wat je gedaan móét hebben op Ameland.


Klimpark Ameland

de Vleijen 8, Nes
Telefoon: 06-27226906
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier