BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Pizzeria De Branding

Zo’n 20 seizoenen geleden is Pizzeria de Branding opgericht door Angelo en Wilma Mormina. Angelo Mormina is van origine Siciliaan en Wilma Mormina Nederlandse. Ze hebben elkaar op Ameland, zo’n 40 jaar geleden ontmoet. Vakanties werden op ’t eiland met de hele familie gevierd waarna Angelo en Wilma zich uiteindelijk aan de Strandweg hebben gevestigd. Een droom die uitkwam.

Deze sfeervol ingerichte pizzeria biedt binnen ruim plaats aan zo’n 120 mensen. Vaak word er in het hoogseizoen ook gewoon gezellig aan de bar gegeten. Buiten op het sfeervolle terras is er plaats voor ruim 80 mensen. Sinds kort kan men hier heerlijk overdekt en warm zitten door de heaters die op het terras hun dienst doen. Heerlijk gezellig dineren en genieten van de ondergaande zon.

De Menukaart kenmerkt zich door authentieke Italiaanse gerechten. Pizza’s pasta’s, salades en heerlijke voorgerechten zoals bijvoorbeeld gamba’s of antipasto. De pizza’s worden op ambachtelijke wijze met de hand gedraaid en in een steenoven bereid. Dit is zeer zeker terug te herleiden naar de smaak. Ook de overheerlijke sauzen voor over de pasta worden volgens familietraditie al jaren “a la mama” gemaakt. Tevens is er een uitgebreide wijnkaart aanwezig waarbij Angelo u graag informeert over welke wijn bij welk gerecht past.

Pizzeria de Branding biedt u ook de gelegenheid om met een grote groep te komen eten. Bijvoorbeeld schoolklassen of feestjes ter gelegenheid van wat dan ook. Bel of mail even van te voren, dan maken we een afspraak om alles vrijblijvend door te spreken.

Aan romantisch dineren is ook gedacht. De sfeervolle ambiance van het restaurant staat garant voor een heerlijk avondje uit. Na het eten kunt u tevens nog gezellig nazitten in het cafegedeelte.

Wij hopen u snel te zien en maken er natuurlijk ook dit jaar weer een fantastisch seizoen van. Arriverderci!


Pizzeria De Branding

Strandweg 42, Buren
Telefoon: 0519-542201
E-mail: 
WWW. pizzeriadebranding.nl/site/
 

 


De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier