BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Neighbours Grill & Bites

In 2019 is ons restaurant in een nieuwe jas gestoken. We heten je graag welkom bij Neighbours Grill & Bites. Puur, eerlijk, van het eiland en een beetje anders.

Ook dit seizoen hopen we u weer met trots en passie een erg smakelijke belevenis te bezorgen. Geniet niet alleen van de heerlijkste gerechten en bijpassende dranken, maar voel jezelf ook op je gemak in het warme interieur van ons robuuste doch vriendelijke restaurant.

Al jaar en dag maken wij er geen geheim van dat we het belangrijk vinden om eerlijke producten in onze keuken te gebruiken. Waar mogelijk gebruiken we kwaliteitsproducten van het eiland of uit de Waddenstreek. Trots zijn wij op ons Amelander lamsvlees van eigen lammeren. Ook gebruiken wij vlees van de Amelander slagerij en hebben wij regelmatig dagspecials met verse vis uit de Noordzee. Het bereiden van de beste steaks doen wij op onze lavagrill, voor de perfecte grillsmaak. En wist je dat je bij ons je eigen pokébowls kunt samenstellen? Dat zie je nergens op Ameland! Inmiddels zin om lekker uitgebreid te tafelen of te borrelen? Kom langs en geniet!

Op stap met de kids? Terwijl jij van heerlijke bites geniet in onze zaal of op het terras, kunnen de kids zich heerlijk vermaken in onze speeltuin. Schijnt de zon wat minder? De bediening deelt graag een kleurplaat uit. Je vindt Neighbours Grill & Bites aan de linkerkant in het hoofdgebouw van Camping De Kiekduun.

Onze openingstijden wisselen per seizoen. Houd hiervoor onze website of Facebook-pagina in de gaten.

Feel at home. Enjoy Neighbours!


Neighbours Grill & Bites

Strandweg 65, Buren
Telefoon: 0519-542861
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier