BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Inschrijven Cross Duathlon Ameland

Op zondag 28 januari 2018 vindt de 2de editie van de Cross Duathlon Ameland plaats. De offroad run-bike-run wedstrijd op Ameland is een duursportevenement in de uitdagende natuur van het Waddeneiland voor zowel wedstrijdatleten als recreanten. Tijdens de crossduathlon gaan de deelnemers het gevecht aan met de uitdagende eilander elementen.

Lopen en mountainbiken door het bos, de duinen en over het verraderlijke strand. Het parcours op Ameland staat garant voor veel natuurlijke hindernissen, voldoende hoogtemeters en afwisselende ondergrond. De weersomstandigheden eind januari zullen zeker ook hun uitwerking hebben op het uithoudingsvermogen van de deelnemers. 

Bij de Cross Duathlon Ameland kan gekozen worden uit verschillende afstanden en heb je de mogelijkheid om individueel of als team (duo) te starten. Het programma is zo samengesteld dat een dag op en neer naar het eiland mogelijk is. Maak je er een weekeinde van dan is het aan te raden om te reserveren voor het pastabuffet op de zaterdagavond.


De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier