BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Eetcafé de Boerderij

Eetcafé De Boerderij, gelegen in het mooie Ballum betekent: heerlijk eten in een sfeervolle omgeving. Proef in Ballum de sfeer van lang vervlogen tijden. Eetcafé De Boerderij heeft een zeer uitgebreide kaart voor diverse lunches en diners met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Daarnaast hebben we ook twee specialiteiten: het tafel barbecue en Proeverijtjes. Bij ons draait alles om proeven of delen van lokale- , nationale- en internationale minigerechtjes, als voor- tussen en/of klein hoofdgerecht te bestellen. Een Proeverijtje is kleiner dan een traditionele voorgerecht, zodat u er meerdere kunt proeven. Drie á vier gerechtjes volstaat voor een volledig maal.

Geeft u een feest, borrel of een zakelijke vergadering op Ameland en bent u op zoek naar catering? Dan bent u bij Eetcafé De Boerderij aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat de gast tevreden is en passen onze catering dan ook volledig aan op uw wensen en het budget. Eetcafé De Boerderij biedt catering aan op heel Ameland, of het nou ter land, ter zee of in de lucht is.

Wij kiezen onze producten zorgvuldig uit. Eetcafé De Boerderij heeft het keurmerk van het Amelands Produkt. Wij hebben producten die op ambachtelijke en duurzame wijze door op Ameland gevestigde bedrijven zijn geproduceerd, van pure eilander grondstoffen. Ook biologische producten maken onderdeel uit van ons aanbod.


Eetcafé de Boerderij

Camminghastraat 22
Telefoon: 0519-554214
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
WWW: 

Lid van het Amelands Proddukt 

 

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier