BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Familierestaurant 'Kaapse Pracht'

In het familierestaurant De Kaapse Pracht kunt u heerlijk genieten van à la carte gerechten. Het restaurant op Ameland heeft een Nederlands georiënteerde kaart en bevat onder andere regionale producten. De vers gevangen vis uit de Noordzee en Waddenzee zorgen voor de ultieme smaakbeleving. Voor onze kleine gasten is er een speciale kinderkaart. Uiteraard houden wij ook rekening met de dieetwensen en serveren wij ook vegetarische gerechten.

Geniet in Restaurant De Kaapse Pracht van heerlijke en ambachtelijke gerechten. In het sfeervolle à la carte restaurant heeft u de keuze uit de meest diverse gerechten. Geniet van een heerlijke forelfilet met salade en crème fraise als voorgerecht. Als hoofdgerecht kunt u denken aan hertenbiefstuk geserveerd met een saus van Kaapse rode wijn. Ter afsluiting heeft u de keuze uit een van onze desserts.

Nadat u heeft genoten van het lekkere eten in Restaurant De Kaapse Pracht kunt u in de hotelbar terecht voor een ‘afzakkertje’. Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap heeft met zorg een veelomvattende drankenkaart samengesteld. Ook vindt u hier een dartbord en een groot televisiescherm.


Restaurant de Kaapse Pracht

Oosterhiemweg 1, Hollum
Telefoon: 0519-554646
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier