BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Café Bok

In het centrum van het rustieke dorpje Hollum bevindt zich in de voormalige Vivo winkel thans een gezellig bruin cafe waar U aan de bar of op het (verwarmde) terras kunt genieten van een hapje en een drankje. Bij de Bok hoeft u geen exclusieve drankjes of gerechten te verwachten maar wel een gewoon lekker biertje, borreltje of wijntje en voor de kleine honger een snackje, pizzapuntje, balletje gehakt of tosti. Sinds kort worden er eenvoudige maaltijden geserveerd.

Ook is het mogelijk voor kleine gezelschappen te BBQ-en, varierend van geheel verzorgd tot een doe het zelf gebeuren, vraag aan de bar naar de mogelijkheden.  "Altied gesellich" om even een balletje te stoten, een pijlte te gooien, een kaartje te leggen of om "een praatje te maken", kort om voor elk wat wils.

Voetbal en muziek zijn bij ons de hoofdgerchten dus kijk op onze agenda voor activiteiten zoals live uitzendingen van voetbalwedstrijden op een groot scherm of gezellige muziekavonden met live muziek van (on)bekende artiesten. Daarnaast organiseren we diverse ativiteiten zoals kaartavonden, visbakken, bingoavonden, wadvissen en ladies night, kortom altijd wat te beleven.


Café Bok

J.W. Burgerstraat 3-a, Hollum
Telefoon: 0519-251275
E-mail: 
WWW: 

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier