BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

AG.'s Pub

AG’s Irish Pub vindt u op het terrein van recreatiepark Koudenburg. In dit sfeervolle etablissement met uiteraard Murphy’s Irish Red Beer op de tap. A.G.’s Pub is een gezellige Pub op Parc Koudenburg. Zomers op het terras heerlijk genieten van een welverdiend koud biertje, mooi glas wijn of een lekkere cappuccino. Na een prachtige strand-, fiets- of wandeldag is het fijn relaxen in de loungebanken met uitzicht op de speeltuin. U bent van harte welkom in de sfeervolle bar om een borreltje te drinken en te proosten op een heerlijke vakantie. 

Op de tap zowel Amstel als Murphy’s Irish Red bier. Ook hebben we een mooie wijn - en bierkaart. U kunt live voetbal of de Formule 1 kijken met uw vrienden. In de zomer organiseren we elke zondag de gezellige familie-BBQ op het overdekte terras v.d. Pub. Dinsdagavond is het natuurlijk ouderwets gezellig klaverjassen, met gehaktballetjes van A.G., de oprichter van Parc Koudenburg.

Voor bruiloften en feesten is de Pub een zeer geschikte en gezellige locatie, we reserveren 'm dan speciaal voor uw gezelschap. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0519-554367 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor onze openingstijden zie de website.


 A.G.'s Pub

 

Oosterhiemweg 2, Hollum
Telefoon: 0519-554367
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
WWW: 

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier