BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Restaurant Grill De Hekseketel

Zowel binnen in ons restaurant als op ons terras heten we U van harte welkom voor een kop koffie, een drankje, lunch of diner. Ons restaurant is gezellig sfeervol ingericht. Ons terras is ideaal gelegen in de zon en door rondom transparante windschermen lekker luw. Volop gezellige zitjes om van een kop koffie of een biertje te genieten, te lunchen of ‘s avonds bij het haardvuur te dineren. Maar ook om na te borrelen, bij te praten en wandelingen of een fietstocht mee af te sluiten.

Kwaliteit begint bij de keus van de ingrediënten. Onze koks gebruiken voor uw menu verse ingrediënten, waar en wanneer mogelijk zelfs Amelander producten, ook in de vegetarische gerechten. Het seizoen bepaalt mede de samenstelling van de menukaarten.

Restaurant De Hekseketel heeft hart voor de kinderen. Op de Kindermenukaart vinden ze diverse heerlijke gerechten en bovendien kunnen kinderen op ieder tijdstip pannenkoeken bestellen. Mooie kleurplaten en kleurpotloden zorgen ervoor dat uw kind zich niet verveelt. En natuurlijk hebben we een aantal kinderstoelen die we zo bij kunnen schuiven.

Het menu, de wijn en u. De volmaakte driehoek als het gaat om smaak. Bij de samenstelling van onze wijnselectie hebben we ons laten leiden door de verwachtingen voor het seizoen. Vraag naar de wijnkaart, proef de namen en beschrijving en kies de wijn die bij u past.

Wij hebben een zeer uitgebreide bierkaart met zowel Nederlandse als buitenlandse bieren, bovendien hebben we altijd vier bieren van de tap.


De Hekseketel Restaurant - Grill

Torenstraat 11, Nes
Telefoon: 0519-542395
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
WWW: 

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier