BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Café Nobel

Er zijn van die plaatsen waar automatisch een goede sfeer hangt, waar je het gevoel hebt direct thuis te zijn. Het café van Nobel is zo'n plek.

Het is het kloppend hart van hotel, café, restaurant Nobel, waar de warme sfeer van weleer nog steeds heerst. Bij Nobel gaan 100 jaar gastvrijheid en moderne luxe hand in hand. Misschien komt dat doordat in hett bruincafé al sinds 1902 de verhalen van het eiland verteld worden. Vast staat, dat de Nobels gastvrijheid door hun bloed hebben stromen.

Stapt u binnen, dan wacht u een warm welkom met een schaterlach. Dat is onder meer de reden geweest dat Misset Horeca in 2007 Nobel benoemde tot café van het jaar.

In het Café wordt u de mogelijkheid geboden om kennis te maken met gerechten die geinspireerd zijn op het restaurant. Deze cafégerechten worden met dezelfde kwaliteit bereid door de keuken. Indien u wenst om uitgebreider te dineren, dan ontvangen zij u graag in het restaurant voor een culinaire Nobel ervaring.

Het café is het hele jaar door geopend vanaf 9.45 uur. Natuurlijk is het ook heerlijk toeven op ons terras, waar loungebanken zorgen voor een ultiem moment van ontspannen.

Het beste excuus om de laatste boot te missen!


Café Nobel

Gerrit Kosterweg 16
Telefoon: 0519-554157
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
WWW: Hotelnobel.nl

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier