BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Restaurant 't Koaikershuus

(H)eerlijke gezonde gerechten die met passie a la minute worden bereid. Een uniek restaurant op Ameland met uitstekende keuken. Wij maken gebruik van verse kwaliteitsingrediënten. 

Sinds 2015 hebben wij het Koaikershuus overgenomen. Na een grondige verbouwing in het restaurant zijn we van start gegaan met een compleet nieuw concept waarbij kwaliteit en gastvrijheid centraal staan. Inmiddels met ons vaste team van 5 medewerkers zijn we nog dagelijks bezig het bedrijf te laten groeien in het prachtige natuurgebied op Ameland. Het restaurant is uitgebreid met een eigen winkeltje. Hier worden eigen gemaakte producten verkocht.

U kunt midden in de natuur genieten van de heerlijk culinaire gerechten. Het restaurant ligt gelegen aan de populaire fietsroute langs de dijk en naast de historische eendenkooi uit het jaar 1705, aangelegd en in het bezit geweest van de Nassau familie.  Ook kunt u heerlijke wandelingen maken door het omliggende unieke duingebied gecombineerd met uw lunch of kopje koffie. Ons restaurant op Ameland maakt uw verblijf pas echt uniek!

Dagelijks geopend tussen 1 april en 1 december vanaf 10 uur.


 

Restaurant 't Koaikershuus

Kooiplaats 6, Buren
Telefoon: 0652343200
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
WWW: koaikershuus.nl

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier