BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Restaurant de Jong

Hotel-restaurant De Jong gelegen in het hart van het levendige, gezellige en monumentale dorp Nes. Een lunch, een diner, een kop koffie of een drankje: bij Hotel De Jong wordt dit alles in een fantastische entourage geserveerd.

Naast de rust, het comfort en de betaalbaarheid van eersteklas hotelkamers vindt u onder hetzelfde dak het sfeervolle Restaurant De Jong, de gezellige lounge met haard, de Brasserie met biljart, een buitenterras en de schitterende serre. Een mooiere plek voor uw ontbijt, lunch of diner is er niet. 

De menukaart telt naast voortreffelijke en tot in detail verzorgde à la carte vlees-, vis- en vegetarische gerechten ook een aantal heerlijke plates. Uiteraard is er ook een kinderkaart. Behalve in het restaurantgedeelte mag u ook dineren in de serre of op het terras. De keuken is open van 11.00 tot 21.00 uur.

Een kind dat met plezier eet, is ook voor ouders een plezier. Alle feestelijke smulvarianten staan op de kaart. En wil uw kind iets anders, bedenken we iets anders.

Serre en terras, lounge en Brasserie nodigen u uit om te delen in de zon en de gezelligheid. Er is koffie, thee & meer naar ieders smaak.

U kiest voor een zitplaats in ons sfeervolle restaurant óf in onze zonnige serre, van waaruit u een uitzicht heeft over het altijd gezellige winkelhart van Nes.

Restaurant de Jong

Reeweg 29, Nes
Telefoon: 0519-542016
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
WWW: 

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier