BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Van den Brink

Wij hebben het beste van twee werelden. Exclusieve Amelandia en altijd het nieuwste van de vaste wal in huis, de pageturners waarover gesproken wordt. Vuistdikke romans van harlan coben, buwalda of esther verhoef. Literatuur of niemendalletjes waarmee je graag een paar uur onderuit gaat. Lectuur van linda tot elsevier. magazines voor mannen. Luchtig leesvoer op gebied van lifestyle & fashion, reizen, glamour, puzzelwerk. Zeker weten dat je deze vakantie zoet bent.

Je hebt ze niet perse nodig, maar ze zijn hartstikke leuk voor de heb. Van die dingen dus. Kleine cadeautjes waar je blij van wordt. Die je saaie bureau of steriele keuken nou net dat beetje sjeu geven. In het voorbijgaan een glimlach om je mond toveren. Gizmo’s, gadgets, snuisterijen. Om op een prominent plekje neer te zetten, in het zicht te hangen, genereus weg te geven of – stiekem nog liever – lekker voor jezelf te houden.

Zandkasteeltje bouwen? dat kan natuurlijk niet zonder emmer en schepje. In ons warenhuis vind je ‘gereedschap’ voor op het strand te kust en te k(l)eur. Liever ander strandvermaak? Kom maar binnen, of ga naar buiten: met vliegers en ballen, kekke zwembandjes of tennisrackets. Moegespeeld? Voor binnenshuis ook genoeg te kiezen voor urenlang vermaak. Bouwdozen, kaart- en bordspelen. Vervelen? da’s dan echt moeilijk hoor.


Warenhuis van den Brink

Van Heeckerenstraat 2, Nes
Telefoon: 0519-542121
E-mail: 
WWW: warenhuisvandenbrink.nl/

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier