BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Lotus Lingerie

Lotus Lingerie bestaat sinds 28 april 2007 en is gevestigd op het Waddeneiland Ameland. Je vindt ons in een karakteristiek pand aan de Torenstraat in het dorp Nes.

Bij Lotus vind je een zeer uitgebreide collectie lingerie, nachtmode en badkleding, grote maten zijn onze specialiteit. Voor de mooiste lingerie, nachtmode en badmode, zowel in kleine als in grote cupmaat, ben je bij Lotus Lingerie aan het juiste adres. Wij zien je graag tevreden de deur uitgaan en helpen je daarom graag. Twijfel dus niet wanneer je een vraag hebt en stap naar binnen!

Ligt Ameland voor jou niet naast de deur? Geen probleem! Wij hebben ook een zeer overzichtelijke webshop waar je lingerie, nacht- en badmode kunt vinden. Veel kwaliteitsmerken zoals Marie Jo, Marie Jo L'Aventure, Marie Jo Swim, PrimaDonna, PrimaDonna Twist, PrimaDonna Swim, Mey en ook Cyell badmode en nachtmode kun je online bestellen.

Heb je vragen over de collecties die we aanbieden in onze webshop? Neem dan gerust even contact met ons op via het contactformulier. De collecties in onze webshop worden regelmatig aangevuld. Ben je op zoek naar een artikel dat niet in de webshop staat? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij zullen dan voor je kijken of het artikel nog te bestellen is.


Lotus Lingerie

Torenstraat 4a, Nes
Telefoon: 0519-542472
E-mail: 
WWW. lotuslingerie.nl/

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2023
Uitkomstdata 2023

Disclaimer

Contactformulier