BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Paintball Ameland

Paintball Ameland is de perfecte plek voor je teamuitje, bedrijfsuitje, schoolreisje of familieweekend. Op onze unieke locatie middenin de Vleijen kun je paintball spelen. Een geweldige activiteit waarbij succes gegarandeerd is. Neem je het op in teams tegen elkaar en schakel je je vrienden of vijanden uit! Of is het toch ieder voor zich? De mogelijkheden zijn enorm in ons vernieuwde veld midden in de bossen. 

Naast paintball hebben wij ook paintball voor kids! Kids Paintball is ideaal voor elk kinderfeestje! Spannend met je geweer op zoek naar je tegenstanders en schieten maar! Iedereen moet dit dit eens gedaan hebben!

Naast paintball hebben we nog veel meer opties om even lekker te schieten. Denk hierbij aan Archery Tag, waarbij je met pijl en boog op elkaar schiet. Ook leuk om bij ons te doen is boogschieten op onze speciale schietbaan. Lukt het je om de roos te raken? Daarnaast kun je ook nog bij ons langskomen om te gaan blaaspijpschieten. Kun jij door goed te richten de pijlen in het bord krijgen? Dit kan allemaal bij Paintball Ameland!

Ben je met een grote groep is het zelfs mogelijk om een complete schietdag te organiseren. Doe verschillende onderdelen bij Paintball Ameland en maak van je uitje een complete schietdag. Ontzettend leuk om te doen, vraag snel naar alle mogelijkheden!

Paintball Ameland is onderdeel van Outdoor Ameland. Een outdoor bedrijf op Ameland met zeer veel mogelijkheden. Wil je naast paintballen nog meer activiteiten doen zoals bijvoorbeeld klimmen, surfen of strandzeilen. Kijk dan snel op onze website. Maar voor eerst, doe je overall aan, je masker op, pak je geweer en schiet!


Paintball Ameland

De Vleijen 8, Nes
Telefoon: 06 2722 6906
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier