BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

de Rentmeester

Aan de rand van het dorp Nes op Ameland, gevestigd in een uniek pand, vindt u lifestylewinkel De Rentmeester. De Rentmeester is hét adres voor exclusieve decoraties, heren- en dameskleding, mode- en woonaccessoires, cadeaus, nautische en kleinmeubelen. Gerenommeerde merken zoals Sia, Life style, J-line, Saint-James, Holebrook, RW en Murphie staan tentoongesteld in onze sfeervolle, landelijke ingerichte winkel van ca. 200 m². Ons ervaren personeel zal u gastvrij ontvangen en, indien gewenst, u helpen met deskundig advies.

Kom binnen en proef de bijzondere sfeer. Eenmaal in de winkel, onder genot van mooie muziek en heerlijke geuren, zal het royale aanbod en de sfeervolle, exclusieve inrichting u meteen opvallen. Let daarbij ook op de fraaie glas-in-lood koepels uit ca. 1920! Deze zijn met de verbouwing en oprichting van onze winkel in 2007 geplaatst.

Onze winkel wordt geregeld opnieuw en met zorg ingericht. Wij proberen daarbij een landelijke en maritieme sfeer te creëren passend bij het mooie eiland Ameland, waar het na een dag fietsen, wandelen, luieren op het strand e.d. heerlijk winkelen is.


De Rentmeester

Ballumerweg 6, Nes
Telefoon: 0519-542277

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2023
Uitkomstdata 2023

Disclaimer

Contactformulier