BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Slagerij Johan de Jong

Welkom in onze ambachtelijke slagerij aan de gezelligste winkelstraat “De Torenstraat” in Nes op Ameland. Bij Vleeshouwer Johan de Jong kunt u terecht voor heerlijke vleesproducten en specialiteiten. In de slagerij vindt u een zeer breed assortiment: Rundvlees, Varkensvlees, Kippenvlees en echt Amelander lamsvlees.

U bent ook aan het juiste adres voor een ruim assortiment ambachtelijk vlees uit eigen keuken: Vleeswaren, Worstsoorten en Schepsalades.

Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij staan graag voor u klaar, en dat gaat verder dan ons brede bijzonder assortiment vlees en vleeswaren. Goede kwaliteit, vers van het mes, en gegarandeerd lekker. 

Komt u gerust langs om onze heerlijke specialiteiten te proeven.

Naast het dagelijkse aanbod in onze winkel,verzorgen wij ook het vlees en sauzen van uw BBQ party, of uw Gourmet avond. Ook daarvoor geldt: alles vers, met uitstekende ingrediënten. Wij werken samen met de naast gelegen supermarkt. Als u bij ons een bestelling doet zorgen wij ervoor dat alles tegelijk bij u wordt afgeleverd of klaar staat.


Slagerij Johan de Jong 

Torenstraat 9, Nes
Telefoon: 0519-542080
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
WWW. vleeshouwerij-johandejong.nl/

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2023
Uitkomstdata 2023

Disclaimer

Contactformulier