BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

DA Kienstra

Wie binnenloopt bij Drogisterij & Parfumerie Kienstra ‘T Centrum zal het direct zien, dit is een winkel met een zeer compleet assortiment. We hebben veel keuze in medicijnen, vitamines, bijouterie, make-up en parfum. En je vindt hier zelfs een Candy Shop. Zowel vakantiegangers als de bewoners van het eiland kunnen goed bij ons slagen.”

Dagelijks komen klanten binnen voor persoonlijk advies. DA Kienstra vindt het heel belangrijk om iedere klant het juiste advies te geven. 

Een parfum is het perfecte cadeau voor jezelf of een geliefde. Bij DA drogisterij & parfumerie Kienstra vind je een ruime selectie luxe dames- en herengeuren. En uiteraard wordt een cadeau altijd feestelijk ingepakt”.

Het eilandleven volgt de jaargetijden en daar houden ze bij DA Drogisterij & Parfumerie Kienstra goed rekening mee. De grote winkel, met een winkeloppervlak van 360m2, wordt zorgvuldig gevuld met producten die passen bij klanten van verschillende leeftijden en met uiteenlopende wensen. In de zomer wordt de winkel aangevuld met een ruime keuze in zonbescherming en zomerse parfums. Zelfs aan zandspeelgoed wordt gedacht! In de winter vind je hier alles voor het verhogen van de weerstand en het trotseren van kou en regen.


DA Kienstra

Reeweg 25, Nes
Telefoon: 0519-552271
E-mail: 

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2023
Uitkomstdata 2023

Disclaimer

Contactformulier