BALLUM AMELAND

 

  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op deamelander.nl

Discotheek De Lichtboei

Uit je dak in de Amelandse discotheek. Een feestdisco zoals het hoort te zijn: gevarieerde muziek, leuke dj’s en regelmatig themafeestjes. Zin in een ander nummer? Laat je horen! Onze dj’s vervullen al je (muzikale) verzoekjes. Weten welke themafeesten er op onze planning staan? Kijk dan op Facebook. Discotheek De Lichtboei is elk weekend geopend vanaf 22:00 uur. In het hoogseizoen en tijdens schoolvakanties zijn we dagelijks open. Check de openingstijden op onze websit.

Discotheek De Lichtboei is ook te huur. De hele tent een avond voor jezelf hebben? Dat kan. De Lichtboei is te huur voor bijvoorbeeld schoolfeesten, bruiloften, familie- of personeelsfeesten. Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte opvragen? Neem dan contact op.

Van die biertjes en al dat dansen krijg je natuurlijk honger. Gelukkig hoef je niet ver weg om die lekkere trek te stillen. In bruin café De Brouwerij vind je de snackhoek, waar je snel iets kan halen. Ook vanuit de disco loop je er zo naartoe. Handig!

De Lichtboei staat voor een ongedwongen avondje fun... de voetjes van de vloer met begeleiding van  een spetterende lichtshow.


Discotheek de Lichtboei

Kerkplein 3, Nes
Telefoon: 0519-542484
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 06 22 48 57 95

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2024
Uitkomstdata 2024

Disclaimer

Contactformulier