• 0519-555100
  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op de website van De Amelander

Werkzaamheden Verbindingsweg

Op maandag 2 maart (week 10) starten de werkzaamheden ten behoeve van de reconstructie van de Verbindingsweg, Achterdijken en de Bureweg. Het werk wordt in drie fasen uitgevoerd.

Fase 1 is de westzijde van de Verbindingsweg. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van duikers, het repareren van slechte stukken weggedeelten, het aanbrengen van een nieuwe deklaag en het (her)plaatsen van de bermverharding (graskeien). Daarnaast komen er op een aantal locaties snelheidremmende maatregelen. 

Tussen week 10 en 16 is de Verbindingsweg tussen Hollum en Ballum afgesloten en wordt een omleidingsroute aangegeven. Om niet al het (zware) verkeer dat naar Hollum moet door de Camminghastraat van Ballum te geleiden, komt er voor verkeer naar Hollum al een omleidingsroute vanaf de Ballumerbocht. Het fietsverkeer kan gebruik blijven maken van het fietspad. 

Fase 2 is de Verbindingsweg tussen Ballum en Ballumerbocht. De verwachting is dat het weggedeelte tussen Ballum en de Ballumerbocht tussen week 17 en 20
wordt aangepakt. Ook hier wordt het verkeer omgeleid. In de maanden juni, juli en augustus wordt er niet gewerkt aan de weg. Na het zomerseizoen worden de
werkzaamheden hervat. Voor aanvang van fase 3 worden de belanghebbenden tijdig geïnformeerd. 


© 2020 De Amelander. Alle Rechten Voorbehouden. Design by Webtool4all