• 0519-555100
  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Welkom op de website van De Amelander

Wagenborg Watertaxi viert 5-jarig bestaan

Wagenborg Watertaxi BV staat op 24 april 2015 stil bij haar eerste lustrum; het is dan precies 5 jaar geleden dat de drie watertaxi’s in gebruik zijn genomen. 

Het vervoer met de watertaxi’s is inmiddels voor vele gebruikers een volwaardige aanvulling gebleken op het reguliere vervoer van en naar Ameland en Schiermonnikoog.

Zowel zakelijk als toeristisch; individueel en groepen; snel en comfortabel; op afroep en op vaste tijden; iedereen kan op eenvoudige wijze gebruik maken van deze aanvulling op de veerdienst. Ook maatschappelijk is Wagenborg Passagiersdiensten actief; in een samenwerking met gemeente Ameland worden de zorgkinderen al jaren van en naar de wal vervoerd.

Over geheel 2014 zijn op de beide diensten Ameland – Holwerd en Lauwersoog – Schiermonnikoog ruim 3.000 afvaarten gevaren. De watertaxi is dagelijks actief van 06:00 uur tot 24:00 uur.

Iedere passagier wordt op vrijdag 24 april op deze dag middels een attentie in het zonnetje gezet. Alle kinderen van de basisscholen van Ameland en Schiermonnikoog worden op zaterdag en zondag uitgenodigd om actief kennis te maken met de watertaxi’s.


© 2020 De Amelander. Alle Rechten Voorbehouden. Design by Webtool4all