Direct bij de boot vindt u onze vestiging veerdam. Dit is de ideale plek om direct vanaf de boot een fiets te huren. Wij brengen uw bagage gratis op uw bestemming en halen dit op de dag van vertrek weer op.

Garage- en Tweewielerbedrijf Visser is van oudsher een familiebedrijf. Ons bedrijf staat vlak bij de vuurtoren, aan de Oranjeweg, de toegangsweg van Hollum.
Op de huidige locatie speelt onze rijwielverhuur, nog beter als voorheen, in op uw wensen.

Onze service strekt zich uit over het gehele eiland. Bij het huren van een fiets krijgt u een gratis fietskaart. Gaat er onderweg iets kapot? Er zijn in alle dorpen service punten waar uw fiets gratis wordt gerepareerd of omgeruild.

Fietsverhuur Metz is Al meer dan 50 jaar het vertrouwde adres voor fietshuur op Ameland. Ons bedrijf is gevestigd in het dorp Buren. We bezorgen de fietsen over het hele eiland, eventueel met gratis bagagevervoer. Tevens is het mogelijk dat de fietsen meteen bij de boot voor u klaar staan. 

Aldok is een gerenommeerd tweewielerbedrijf gevestigd in het meest westelijk gelegen dorp van het eiland, Hollum. Aldok heeft een gunstige locatie en kan u optimaal bedienen. U kunt vertrouwen op de vakbekwame mensen van Aldok Tweewielers.

Nobel fietsverhuur is de enige fietsverhuurder met vestigingen in Nes, Hollum en, Ballum en 2 servicepunten in Buren. Daardoor bent u verzekerd van een goede en snelle service. Er is ruim keus uit diverse soorten fietsen, variërend van een elektrische fiets tot een degelijke fiets met of zonder versnellingen.

Rent Your Bike.nl is een nieuwe fietsverhuur op Ameland. Ons assortiment biedt een uiteenlopend aanbod, zodat we uw gehele gezelschap van goede fietsen kunnen voorzien.

Wilt u Ameland eens op een andere manier beleven? Stap dan eens op een funbike, skelter of een 1, 2, 3, 4, 5, 6, of 8 persoons trapkar. Ideaal voor families, schoolreisjes, teambuilding of een dagje uit.

Fietsverhuur de Jong is de enige echte fietsen bezorgservice op Ameland waarbij u de fietsen via onze webwinkel kunt uitzoeken en reserveren. Wij zijn een kleinschalig verhuurbedrijf met als kernactiviteit het GRATIS bezorgen van fietsen en verlenen van service op locatie. Dit doen wij doormiddel van onze webwinkel.

5sparmanje.jpg6vpva.png3Huize-Miedema.png2amelanderhistorie.jpg7bg-logo1-1.gif1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all