Via speelbos nabij Hollum kunnen kinderen op een speelse manier het spoor volgen naar het verdwenen dorp Sier. De speeltoestellen tonen op een speelse manier iets over de geschiedenis van Hollum.

Springen, duiken, glijden, klimmen, vallen en weer opstaan! In onze binnenspeeltuin kunnen kinderen t/m 12 jaar volledig uit hun bol gaan. Is het weer buiten even wat minder of willen de kinderen wat anders?

Zwembad de Golfslag bevindt zich op Vakantiepark Klein Vaarwater in Buren. Het bad is voor iedereen toegankelijk, dus niet alleen voor de gasten van het park.

Sinds kort is het mogelijk om in het bos bij Roosdunen te Ballum een Krûmeltjesspoor wandeling te maken. Dit is een wandeling speciaal bedoeld voor ouders met jonge kinderen.

Met drie grote baden en veel ruimte om rustig te zonnen of lekker te spelen, bieden wij zwemplezier voor iedereen. 25 Meter bad met springplank, ondiep speelbad, peuterbad en 35 meter lange glijbaan.

Rondkijken op de filmset van Penny Shadow is nu echt mogelijk. Op vakantie- en zorgboerderij ‘de Lange Dunen’ in Ballum is de volledige filmset nagebouwd zoals die tijdens de opnames van de film is gebruikt.

1Kienstrabouwbedrijf.jpg4kontour-vastgoed-banner.png7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg6vpva.png2amelanderhistorie.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all