WWW.deamelander.nl is een onafhankelijke website. Zij geeft nieuws en achtergrond informatie over Ameland, onderhoudt de activiteitenagenda en is het platform voor het Amelander bedrijfsleven. Via een selectiemenu kan, naast o.m. de diverse activiteiten die op Ameland plaats vinden, een keuze gemaakt worden uit ‘Waar te verblijven’ (accommodaties), ‘Eten & Drinken’ (horeca), ‘Bedrijven’ en ‘Winkels’.

Altijd een gratis vermelding
Op www.deamelander.nl bieden wij alle accommodatieverhuurders, horeca en overige bedrijven een gratis vermelding. U hebt eveneens de mogelijkheid om naast de al vermelde naam-, adres- en woonplaatsgegevens kosteloos een korte omschrijving van uw onderneming te plaatsen. Het is ook mogelijk meerdere foto’s of een korte videopresentatie van uw bedrijf te tonen. Het enige wat u hoeft te doen is u aanmelden via een e-mail aan info@deamelander.nl als uw gegevens nog niet vermeld staan dan wel u een korte omschrijving, foto(’s), een videopresentatie of een wijziging toe wilt voegen.

Adverteren met een banner
Als u extra aandacht wilt voor uw onderneming is het mogelijk om met een banner te adverteren teneinde nog meer klanten te genereren. De banner heeft een vaste maatvoering van 234x60 pixels. De banner kan worden doorgelinkt naar uw eigen website. Er zijn verschillende rubrieken waar de banner geplaatst kan worden. Kosten per jaar € 150,-.

De genoemde prijs is exclusief 21% BTW. Facturering vindt plaats bij oplevering.

De vermelding wordt automatisch jaarlijks verlengd tot schriftelijke (e-mail) opzegging. Dit kan tot uiterlijk een week na dagtekening van de nieuwe factuur.

Heeft u interesse in één van de bovenstaande advertentiemogelijkheden stuur ons een mail: info@deamelander.nl en wij nemen per ommegaande contact met u op.

Voor overige vragen kunt u eveneens dit e-mailadres gebruiken of bellen met 0519-555100.

 

2amelanderhistorie.jpg4kontour-vastgoed-banner.png1Kienstrabouwbedrijf.jpg6vpva.png7bg-logo1-1.gif3Huize-Miedema.png5sparmanje.jpg

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all