De schildergroep ‘Zee van Kleur’ is maandag 15 september weer begonnen aan een nieuw herfst/winter seizoen. Eén maal per veertien dagen komen we bij elkaar om te tekenen en te schilderen op de maandagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur of op de maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur.

Iedereen neemt eigen materiaal mee, papier, linnen, potloden, acryl of olieverf, pastel, inkt.

Het is de bedoeling elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Je kunt beginner of gevorderde zijn. Indien gewenst krijg je hulp of begeleiding. We gaan vrij werken en daarnaast, vrijblijvend, door middel van muziek en/of poëzie opdrachten maken.

Er zijn vier groepen van vier deelnemers, in de pauzes drinken we koffie of thee met iets lekkers erbij, en kunnen we bespreken wat met onze kunst te maken heeft en alles wat ons interes-seert.

In de eerste maandagavondgroep (start 15 september) zijn nog twee plaat-sen vrij, in de tweede maandagmiddaggroep (start 22 september) nog één plaats. Wil je meedoen, stuur een mail of bel, dan krijg je verdere infor-matie en het rooster toegestuurd. Je kunt altijd instromen of zo maar eens binnenlopen om te kijken of het iets voor je is.

Atelier Anna van Ameland, Ballumerweg 5, Nes. Tel. 0519-542526, e-mail: a.b.kleindeboer@knid.nl

2amelanderhistorie.jpg3Huize-Miedema.png7bg-logo1-1.gif4kontour-vastgoed-banner.png5sparmanje.jpg1Kienstrabouwbedrijf.jpg6vpva.png

 

Copyright 2016 De Amelander

Design:Webtool4all